Новина: Джудистите на „Кодокан“ – със 7 златни медала от международен турнир в Севлиево
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Tuesday 04 June 2019 - 10:16:07

Кодокан

Пореден успех завоюваха джудистите от СК “Кодокан“ и Спортното училище в Пазарджик. На проведения на 1 юни Международен турнир за купа „Севлиево“ спортистите спечелиха пълен комплект медали и с гордост се окичиха със среброто в отборното класиране.Състезанието събра в Севлиево джудисти от Румъния, Украйна и над 15 отбора от България. В оспорваната битка за медали джудистите на Спортното училище успяха да завоюват 7 златни отличия. На най-високото стъпало на стълбицата се изкачиха Денислав Медаров, Георги Дамянов, Андрей Ганчев, Стилян Гушков, Христо Вълков, Надя Джимова и Никола Марков.
Сребърни медали спечелиха Яна Джимова и Димитър Куртаков, а с бронз се окичиха Цветомир Вълков, Васил Величков, Васко Бончев, Звезделин Илиев, Моника Шопова и Мария Малинова.
В комплексното отборно класиране СК “Кодокан“ зае второ място, като не успя да изпревари единствено отбора на домакините.
Специални награди заслужиха Георги Дамянов и Христо Вълков от Спортното училище, които бяха отличени с приз за най-технични състезатели.
След състезанието пазарджишките джудисти, като допълнителна награда, получиха екскурзия до Етъра и храм-паметник „Шипка“.

КодоканНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18082 )


Време за изпълнение: 0.0560 сек., 0.0163 от тях за заявки.