Новина: Мустафа Карадайъ - на благотворителна вечеря за жителите на Драгиново
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Friday 24 May 2019 - 10:23:23

dps190524zjpg.jpg

Председателят на Движението за  права и свободи бе и специален гост на голяма благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Драгиново, организирана от областната структура на ДПС по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Г-н Карадайъ се разходи из най-голямото село във велинградско и разговаря с хората на всякакви теми. Мнозина пък му споделиха, че на живо изглежда по-добре от телевизията и дори се снимаха с него за спомен.


dps190524z2jpg.jpg
Много бяха и пожеланията за успех, както на изборите на 26 май, така и на местния вот тази есен. От своя страна г-н Карадайъ призова драгиновци да гласува с разум. “Нека помислим преди да гласуваме в тъмната стаичка тази неделя. Нека не гласуваме импулсивно за тези, които ходят в Брюксел и обещават едно, а в България вършат съвсем друго. Нека не гласуваме за тези, които вкараха в управлението на страната крайните националисти. Нека им покажем, че така повече не може. Да им покажем, че искаме нашите деца и внуци да живеят по-добре и в по-добри условия. А това ще се случи като гласувате за Движението за права  и свободи с № 20 тази неделя, защото ние залагаме на младите и доказали се хора” заяви Карадайъ.

Благодарност към всички за присъствието отправи и депутатът Сергей Кичиков.

На големия “ифтар” в Драгиново присъстваха и кандидатите за европейски народни представители от листата на ДПС Искра Михайлова, Севим Мусак, Атидже Алиева Вели, Илхан Кючюк. Гости на празничната вечеря в Драгиново бяха също зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов – зам.-председател на ПГ на ДПС и председател на транспортната комисия в Народното събрание, кметът на Сърница Неби Бозов, зам.-кметът на община Велинград - Исмаил Моллов, общински съветници и кметове на населени места от областта издигнати от ДПС.

dps190524z1jpg.jpgНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18017 )


Време за изпълнение: 0.1013 сек., 0.0164 от тях за заявки.