Новина: Иво Христов: Нова политическа ситуация ще има само ако БСП победи на изборите
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Friday 17 May 2019 - 16:31:56

Иво Христов


„Изборите на 26 май са историческият ни шанс да започнем спасяването на България – всички заедно можем да го направим, млади или стари, хора, привързани към страната ни". Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България” Иво Христов в препълнената зала на Художествената галерия във Велинград. По думите му предстоящите избори имат два залога - единият е европейският и всички имаме интерес да съхраним Европейския съюз, защото той осигурява мир и стабилност в Европа. Той подчерта, че вторият залог е да съхраним българската демокрация. „Ние я имаме за даденост, могат да ни лъжат и ограбват всеки ден и да ни убеждават, че всичко е наред, но никой не протестира. Всички медии гърмяха за „Апартаментгейт”, но никой не излезе да потърси отговорност. В същото време французите още не са се прибрали от площадите”, обърна внимание Иво Христов.
"Истината е, че едни общини получават много средства, а други са дискриминирани. 2 милиона българи живеят извън границите на България, защото бяха изгонени. Длъжни сме да направим този последен опит да спасим страната ни”, категоричен бе кандидатът за евродепутат. Според него надежда има и мобилизираният вот може да попречи на манипулациите.
"Нова ситуация в България ще има само ако БСП победи на изборите на 26 май", заключи Иво Христов.
Той участва и в честванията на 143-та годишнина от Априлската епопея в Батак, където бяха поднесени венци и цветя в храм „Св. Неделя” и бе проведена тържествена заря-проверка.
              
        
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.17965 )


Време за изпълнение: 0.1042 сек., 0.0211 от тях за заявки.