Новина: Срещата по волейбол "Миньор" (Перник) - "Хебър" е отложена по здравословни причини на по-голямата част от състезателите на "Хебър", според перничани
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Friday 07 December 2018 - 15:40:52

  
Пазарджик


От ръководството на ВК "Хебър" изпратиха прессъобщение, в което се казва:
"Мачът на волейболния клуб на Хебър срещу Миньор (Перник), който трябваше да се състои днес (7-и декември) e отложен. Срещата ще се състои утре (8-и декември) от 14:00 часа в зала „Борис Гюдеров”, гр. Перник."

 На фейсбук страницата на перничани се посочва, че отлагането е,  поради невъзможността на гостуващия отбор да дойде!

На сайта  bgvolleyball.com се твърди, че здравословни проблеми са причината за отложения с ден двубой между Миньор (Перник) и Хебър (Пазарджик), от осми кръг на Суперлигата при мъжете.
Пояснява се, че по-голямата част от състава на "Хебър" са с разстройство и повръщане, като най-вероятно волейболистите са получили хранително отравяне. 
 
След молба за отлагане от страна на ВК "Хебър" до НВЛ и благодарение на добрите връзки, които са изградени в последните години между клубовете, от ВК Миньор показаха съпричастие към проблема на пазарджиклии и се съгласиха мачът да бъде отложен с 24 часа, за да може състезателите да бъдат стабилизирани, се казва още в информацията на специализирания волейблолен сайт.


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.17174 )


Време за изпълнение: 0.0615 сек., 0.0164 от тях за заявки.