Новина: Ден на отворени врати за Административен съд – Пазарджик ще е утрешният 15 ноември
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Wednesday 14 November 2018 - 10:45:35

  
   Пазарджик


За поредна година Административен съд – Пазарджик организира „Ден на отворени врати“, който ще се проведе на 15.11.2018 г. (четвъртък) от 09,00 до 15,00 часа в сградата, в която функционира съдът, с адрес: гр. Пазарджик, ул. „Константин Величков“ № 20, ет. 5 (сградата на Изчислителния център).
В деня на отворени врати всички желаещи могат да посетят  Административен съд – Пазарджик и да се запознаят със структурата и дейността на правораздавателната институция, с организацията на работа на съдиите и съдебната администрация, с възможностите за предоставяне на съдебно-административни услуги и начините на получаване на  информация.
В рамките на инициативата в 11,00 часа на гости на съда ще бъдат ученици от Профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков“, гр. Пазарджик, които ще присъстват на реално съдебно заседание и ще се запознаят отблизо с работата на съдиите и съдебната администрация.
В часа за разпределяне на постъпилите в съда дела председателят ще представи начина на разпределяне чрез Централизираната система за разпределение на делата на Висшия съдебен съвет.
През целия ден на информационните монитори ще бъдат излъчвани видеоматериали „Третата власт отвътре - 10 информационни рубрики“ на Висшия съдебен съвет.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.17085 )


Време за изпълнение: 0.0864 сек., 0.0144 от тях за заявки.