Новина: Десислава Костадинова: Започващият днес ремонт е чудесен пример за добро взаимодействие между местната и изпълнителната власт в лицето на Министерски съвет
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Friday 12 October 2018 - 17:17:10

 
Пещера


Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Костадинова участва в церемонията по първа копка на цялостния ремонт на мост в пещерското село Капитан Димитриево.
„Започващият днес ремонт е чудесен пример за добро взаимодействие между местната власт, в лицето на кмета на селото и общинския кмет и изпълнителната власт в лицето на Министерски съвет." Това сподели народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Костадинова, която участва в церемонията по първа копка на цялостния ремонт на мост в пещерското село Капитан Димитриево. Десислава Костадинова поясни, че средствата за ремонта бяха отпуснати от правителството по линия на предотвратяване на бедствия и каза още: " Вече няколко години жителите на Капитан Димитриево търпят несгодите да прекарват селскостопанската си техника през по-далечния мост, същото важи и за всички останали превозни средства. Но екипният дух и общите усилия дадоха резултат и днес с отпуснатите малко над 290 000  лв. ремонтът започна“.
Самият мост е на повече от 70 години, а от 4 години заради провисване в средната си част и с частична загуба на устойчивост е затворен за движение.
Ритуалът извършиха кметът на Община Пещера Николай Зайчев и на селото - Иван Златинов. 
Пещера
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.16946 )


Време за изпълнение: 0.0848 сек., 0.0124 от тях за заявки.