Новина: 60 народни представители от БСП са разпределени по общини в областта да представят „Визия за България“
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Monday 01 October 2018 - 13:11:09


Йордан Младенов

60 народни представители от БСП пристигат в четвъртък, 4 октомври, в Пазарджишка област, за да представят проекта на партията „Визия за България“. Депутатите ще имат срещи във всички 12 общини на региона, съобщиха от Областния съвет на БСП. 
Първата проява с участието на Георги Гьоков, Георги Михайлов, Иво Христов, Йордан Младенов, Румен Гечев и Стоян Мирчев ще бъде Кръгла маса на тема „Икономика, образование, здравеопазване, земеделие“, която ще се проведе от 16.00 ч. в Конферентната зала на хотел „Хебър“ в Пазарджик.

Дора Янкова, Богдан Боцев, Николай Пенев и Михаил Христов ще се срещнат с обществеността в Батак от 17.30 ч. в читалището.

Станислав Владимиров, Николай Цонков, Цветан Топчиев и Никола Динков ще имат среща с жителите на община Белово от 17.30 ч. в залата на общината.

Валери Жаблянов, Любомир Бонев, Иван Генов ще се срещнат с брациговци и жителите от общината в Историческия музей от 18.00 ч.

На жителите от с.Бяга ще гостуват депутатите Георги Търновалийски, Румен Георгиев и Денчо Бояджиев в читалището от 18.00 ч.

Атанас Костадинов, Димитър Данчев, Иван Ибришимов и Николай Иванов ще имат среща с обществеността във Велинград от 17.30 ч. в залата на Художествената галерия.

Антон Кутев, Петър Витанов, Анелия Клисарова и Пенчо Милков ще се срещнат с хората в община Лесичово от 18 ч. в читалището. 

Иво Христов, Георги Михайлов, Надя Клисурска и Стоян Мирчев ще се срещнат с обществеността в Пазарджик от 18.00 ч. в Младежкия дом.

Георги Свиленски, Георги Йорданов, Христо Проданов и Веска Ненчева ще гостуват на панагюрци в камерната зала на Театъра от 17.30 ч.

Весела Лечева, Милко Недялков, Васил Антонов и Манол Генов ще имат среща с обществеността в Пещера от 18.00 ч. в читалище  „Развитие“.

Румен Гечев, Теодора Халачева, Георги Гьоков и Тодор Байчев ще бъдат в читалището в Ракитово за среща от 18.00 ч.

Елена Йончева, Светла Бъчварова, Иван Иванов и Илиян Тимчев ще имат среща с обществеността в Септември от 18.00 ч. в комплекс „Секвои“.

 Александър Симов, Филип Попов, Явор Божанков и Николай  Бошкилов ще се срещнат с жителите на община Стрелча в Младежкия дом от 18.00 ч.

В Сърница отиват Славчо Велков, Чавдар Велинов, Николай Тишев и Георги Андреев. Срещата там е от 17,30 ч. в кафе „Сладък рай“.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.16875 )


Време за изпълнение: 0.0846 сек., 0.0193 от тях за заявки.