Новина: Александров и Коджабашев близо до четвъртфинал срещу Ма Лонг и Сю Син на турнира по тенис на маса Asarel Bulgaria Open
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Wednesday 15 August 2018 - 15:58:42

Александров и Коджабашев

Само една победа дели българската двойка Теодор Александров и Денислав Коджабашев от участие на четвъртфиналите на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище за втора поредна година.
Изтегленият преди малко жребий за основната схема отреди националите да играят в първия кръг с чехите Любомир Янкарик и Давид Рейтспис. Мачът е в четвъртък от 12:00 часа на маса №2 в зала „Арена Асарел“.
„Доволни сме от жребия. Не сме играли срещу тези съперници, но според нас с Денислав са преодолими“, коментира Александров.

При победа Александров и Коджабашев почти сигурно ще се изправят срещу легендите Ма Лонг и Сю Син от Китай. Те, освен че са били водачи в световната ранглиста на единично и имат безброй титли, са световни шампиони на двойки от Ротердам 2011. Тази година Ма и Сю спечелиха турнира от Уърлд Тур в Бремен.

При жените с „уайлд кард“ участват тийнейджърките Калина Христова и Ивет Илиева. Те срещат Лин Ча-Хсюн (Тайван) и Лиза Лунг (Белгия), които отстраниха снощи в квалификациите Мария Йовкова и Сибел Алтънкая.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.16681 )


Време за изпълнение: 0.0876 сек., 0.0160 от тях за заявки.