Новина: Националите Йовкова и Коджабашев записаха специално видео за турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Wednesday 08 August 2018 - 11:53:04

  
Панагюрище


Посланиците на четвъртото издание на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище Мария Йовкова и Денислав Коджабашев записаха специален видедоклип за състезанието, съобщават организаторите на проявата.
Тази година турнирът ще е най-силният в историята с награден фонд 160 000 долара и ще се проведе от 14 до 19 август.
„Заповядайте да подкрепите нас и всички български състезатели, както и да се насладите на играта на световния елит“, призовават двамата ни изтъкнати тенисисти, които са двойка и в живота.
По време на турнира в зала „Арена Асарел“ те ще направят открит урок с деца и ще раздават автографи.
Националите Йовкова и Коджабашев в момента тренират в залата на „Корабостроител-92“ във Варна, която им е предоставена безвъзмездно от клуба. Заедно с тях се готвят партньорът на Денислав на двойки Теодор Александров, Калина Христова, Полина Трифонова, Димитър Стефанов и Теодор Йорданов.
Те ще се готвят там до неделя, а от понеделник са в Панагюрище. Коджабашев започва в квалификациите във вторник, 14 август. За втора поредна година европейската шампионка за девойки Йовкова ще стартира директно в основната схема. На двойки Мария ще играе заедно с родената в Русе Сибел Алтънкая, която сега представя Турция.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.16647 )


Време за изпълнение: 0.0837 сек., 0.0157 от тях за заявки.