Новина: Продължават съвместните приемни в област Пазарджик на народните представители от ГЕРБ Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Димитър Гечев
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Monday 16 July 2018 - 16:53:26

   
Пазарджик


След общините Септември, Панагюрище и Сърница народните представители от ПП ГЕРБ  Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Димитър Гечев проведоха открита приемна за граждани от град Пазарджик. На приемната те бяха потърсени за съдействие от  собственик на частна фирма с молба за ускоряване на процедурите за разкриване на концесия за добив на инертни материали от коритото на река Стряма, община Раковски.
  „Ще се опитаме да потърсим съдействие от нашите колеги – народните представители на ГЕРБ в област Пловдив, тъй като въпросната концесия е на територията на съседната на пазарджишка, Пловдивска област, коментира Десислава Тодорова. Депутатите поеха ангажимент да се запознаят подробно с искането.
Граждани потърсиха съдействието на народните представители и по въпроси, свързани с работни места, с лични проблеми в областта на здравеопазването и социалното осигуряване.
ПазарджикПазарджик

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.16569 )


Време за изпълнение: 0.0835 сек., 0.0141 от тях за заявки.