Новина: Нишан Бъздигян е новият председател на Сдружението на предприемачите
(Категория: Икономика)
Публикувано от pamedia
Wednesday 07 March 2012 - 12:05:08


Нишан БъздигянНа провелото се снощи Отчетно-изборно събрание  за председател на Сдружението на предприемачите бе избран Нишан Бъздигян. Той е управител на РАИС ООД - единственото сериозно машиностроително предприятие в региона и страната за производство на стругове и фрези с ЦПУ.


Нишан Бъздигян сменя на председателския пост на Сдружението Иван Иванов, който в отчета си подчерта, че най-важната задача през изминалата година е било запазването и укрепването на Сдружението. Той оцени като добро представянето в местните избори и посочи, че участието в местния парламент не е самоцел, защото това е мястото, най-високата трибуна,  където може да се чуят исканията и предложенията на предприемачите за подобряване на общата и бизнес среда в Община Пазарджик.
Новият председател Нишан Бъздигян заяви, че ще съсредоточи усилията си върху привличането на нови членове, популяризиране на дейността на фирмите, членуващи в Сдружението, засилване на  контактите със сродни организации, подобряване на бизнес климата в общината и продължаване на благотворителността, с която Сдружението да се обозначи като мислещо за нашия град.
Избран бе и 9-членен Управителен съвет, в който влизат Йордан Бончев, управител на „Пътстрой“ ООД, Роман Цветков - „Металика“ ООД, Костадин Тошев- „КРЕЗ“ ООД, Младен Младенов - „РЕАЛ М“ ЕООД, Сергей Темелков - „САТИМЕКС“ ООД, Иван Иванов - „Хебърстрой“ ООД и Евтим Янев - „Янев-55“ ЕООД.
Сдружението ще има трима заместник-председатели - Евтим Янев, Сергей Темелков и Иван Иванов. 

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.1615 )


Време за изпълнение: 0.0999 сек., 0.0189 от тях за заявки.