Новина: Тази вечер - „Шега в едно действие“ - атрактивна компилация върху Чехови малки комедии и разкази
(Категория: Култура)
Публикувано от pamedia
Wednesday 21 March 2018 - 11:23:32


Мартенски театрален маратон

Мартенски театрален маратон продължава с трето представление днес -това е  „Шега в едно действие“ на Драматичен театър „Невена Коканова“, гр. Ямбол.
„Шега в едно действие” е сантиментална и иронична комедия за Любовта, което може да гледате на 21 март от 19:00 ч в Голяма зала на Младежки дом. Шест от най-известните разкази и малки комедии на А. П. Чехов  са събрани в най-новия спектакъл на ДТ „Невена Коканова” Ямбол. Всички те се случват в сънищата на обикновени хора страхуващи се от Смъртта и мечтаещи за Любовта. Като всеки сън, и те са и парадоксални и нелепи, и смешни и тъжни, а със събуждането  се оказва, че въпросите не само че не са получили отговор, а са останали натрапчиво да звучат и да очакват своето решение. 

С инициативата Мартенски театрален маратон Младежки дом – Пазарджик предлага на публиката среща с независими и камерни професионални театрални проекти на млади артисти от страната, сподели директорът на Младежкия дом Инна Церовска. А маратонът всъщност е прелюдия към големия международен младежки театрален фестивал „Океан от любов“. Неговото 13-то издание ще се състои между 30 март и 3 април тази година. Зрителите, които се включат в Мартенския театрален маратон, стават част от учредителите на наградата на публиката в Младежкия театрален фестивал. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.15896 )


Време за изпълнение: 0.0957 сек., 0.0156 от тях за заявки.