Новина: Проф. д-р Стайко Спиридонов - с поредно отличие от Сдружението на предприемачите
(Категория: Икономика)
Публикувано от pamedia
Tuesday 06 February 2018 - 13:31:38


Стайко Спиридонов

На тържествена церемония снощи Сдружението на частните предприемачи и работодатели връчи на проф. д-р Стайко Спиридонов специална награда. Кристалното отличие му се връчва за издигане и утвърждаване авторитета на Сдружението в национален мащаб и по повод придобитата нова академична длъжност - професор.
Проф. Спиридонов е от учредителите на Сдружението, през годините е бил член на УС и носител на няколко награди, включително и на голямата наградата - Предприемач на годината - през 2015 г.

"Оценяваме високо вашите успехи и се радваме, че сред нас са хора като вас, които си поставят високи цели и ги постигат", заяви при връчване на наградата зам.-председателят на Сдружението Иван Иванов.

"Благодаря ви за оказаната чест. Наградата е признание за моите успехи и се радвам, че имам вашата висока оценка за това", заяви пред колегите си от Сдружението проф. Спиридонов. Предприемачите го поздравиха за успехите му във всички сфери, в които се реализира - и като преподавател в Медицинския университет в София от 2011 г., и като изпълнителен директор и мажоритарен собственик на Медицински комплекс „Хигия“ - гр. Пазарджик. Освен това е председател на Националното сдружение за здравна политика и мениджмънт, на Националната асоциация на частните болници в България, както и почетен председател на Българска болнична асоциация. 
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.15613 )


Време за изпълнение: 0.0849 сек., 0.0136 от тях за заявки.