Новина: Инспекцията по труда гостува в Пещера по повод 110 години от създаването и
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Thursday 02 November 2017 - 12:50:07

Пещера


Кметът на Пещера Николай Зайчев участва в Информационен ден на Инспекцията по труда-Пазарджик в родопския град. Градоначалникът, заедно с инспектори от държавната институция се срещнаха с директори и представители на училища, детски градини и общински предприятия.

„В годините на моята професионална кариера съм бил синдикален адвокат, добре познавам проблемите пред работници и работодатели.Днес съм от другата страна – представлявам една важна институция, каквато е общината, но съм работодател. Така че тази среща и възможността да обсъдим правата, задълженията и взаимоотношенията е много важна с оглед на институционалното общуване“, сподели Зайчев.

От своя страна представителите на Инспекцията по труда акцентираха върху динамично променящата се нормативна база. В тази връзка те декларираха, че вратите към тях са винаги отворени.
 В хода на разговора бяха споделени проблеми от работния процес, някои от тях получиха директен отговор, но други останаха за последваща среща.

Информационният ден в Пещера днес бе част от събитие, с което ОИТ отбелязва 110 години от съществуването на трудовата инспекция в България.


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.15046 )


Време за изпълнение: 0.0668 сек., 0.0150 от тях за заявки.