Новина: Златното момиче Ренета Камберова ще е сред лекторите на TEDxPazardzhik
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Thursday 12 October 2017 - 17:03:19

Ренета Камберова

Световната и олимпийска шампионка по художествена гимнастика Ренета Камберова ще е сред първите лектори на конференцията  TEDxPazardzhik. Тя ще се проведе на 28-и октомври в Драматично-куклен театър „Констатин Величков“ от 10:00 ч. Конференцията дава възможност на млади и успешни лектори да представят своите истории, иновативни идеи и непознати концепции в 18-минутна реч,  целяща не просто да въздействат, а да заинтригуват и мотивират.След дълъг процес на подбиране на експерти от сферата на предприемачеството, забавлението, дизайна, спорта, науката и връзки с обществеността, екипът споделя, че идните седмици предстои да бъдат анонсирани и останалите лектори в страницата на събитието във Facebook – TEDxPazardzhik.
Главната тема „Мисли глобално, действай локално“ символизира желанието на инициаторите да покажат, че големи неща се случват и в малкия град. Подобно събитие ще се състои за първи път в Пазарджик, като организаторите са получили лиценз за провеждането му от световната организация TED, която вече десетилетия вдъхновява различни общности, групи хора и личности да предизвикват разговори и да се свързват по между си, съобщи Александър Иванов, инициатор на събитието.
Всеки, който иска да присъства, може да намери билети на уеб страницата на събитието (tedxpazardzhik.com), както и в мрежата на boxoffice.bg и касите на Драматично-куклен театър „Констатин Величков“. До 15-и октомври желаещите могат да закупят и така наречените „Early Bird” билети намалени на 20 лв., а стандартните билети са на стойност 30 лв. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.14927 )


Време за изпълнение: 0.0911 сек., 0.0136 от тях за заявки.