Новина: Накарайте ни да се гордеем с това, което можете, призова волейболистите на "Хебър" кметът на Пазарджик преди началото на сезона в Суперлигата
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Wednesday 20 September 2017 - 21:41:59


ПазарджикТази вечер по нетрадиционен начин бе представен целият състав на отбора на "Хебър" по волейбол мъже преди началото на първенството в Суперлигата. В кафе-клуб "Хевън" момчетата на ст. треньора Атанас Петров се срещнаха  с ръководството на клуба, спонсорите, представители на местните медии, най-ентусиазираната част от Сдружението за младежка политика и преминалите през специалния кастинг момичета в денс формацията на "Хебър".

Към състезателите, треньорите и присъстващите се обърна кметът на общена Пазарджик Тодор Попов. Той каза:

" Радвам се, че успяхме с този проект, който само преди година бе в главите на няколко човека. Радвам се , че успяхме да го доведем до тук - Пазарджик да има добър волейболен отбор. И аз съм убеден в неговия успех, защото имаме налице всички предпоставки за това. Първо - имаме добри състезатели, второ - имаме добри условия, добра зала, имаме добро ръководство и разбира се добър треньор. Важно е да ги подкрепяме. Искам да благодаря на всички, на нашите спонсори и на всички, които бяха съпричастни към идеята. Още днес, още сега искам да призова, да помоля нашите съграждани да пълнят залата, защото очакват ни големи дербита, а големи дербита се печелят с много сърце и раздаване и разбира се с подкрепата на цялата местна общност."

Като отбеляза, че всеки един от селекцията на "Хебър" е страхотен индивидуалист, Тодор Попов пожела на волейболистите най-вече да са здрави, да се забавляват, да бъдат успешни и да играят за своето кариерно развитие, за своя треньор и за целия град.
"Накарайте ни да се гордеем с това, което можете! Пожелавам ви успех от сърце! Сигурен съм, че всичко ще си дойде на място и Пазарджик ще се върне и даже ще покори нови върхове в колективните спортове.  Това е наша амбиция - на мен и на целия ми екип. А ние не се задоволяваме с половинчати работи. От вас ще очакваме да ни зарадвате с участие в европейски турнири, с медали, а цеветът с годините трябва да е този, който най-много заслужавате, цветът на най-благородния метал".

В петък в зала "В. Левски" започва волейболният турнир за купа "Рьофикс" с участието на "Стяуа"/Букурещ/, "Левски" ,  ЦСКА и "Хебър". Пазарджишките волейболисти ще върнат гостуването на румънските си партньори в също толокова силен турнир в Букурещ.

Пазарджик


 Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.14793 )


Време за изпълнение: 0.0701 сек., 0.0146 от тях за заявки.