Новина: Дейностите, инициирани и реализирани от младежите в Пазарджик, ще бъдат представени в изложение
(Категория: Култура)
Публикувано от pamedia
Friday 25 August 2017 - 16:42:20


Пазарджик

Първото по рода си младежко изложение ще се проведе на 2-3 септември в Пазарджик като част от дневните дейности на Плюс Фестивал 2017. „Пазарджик Експо” ще представи организации, развиващи младежка дейност и работа с деца и младежи, съобщи Александър Иванов, председател на Съвета за младежка политика.
Ще вземат участие пазарджишки организации от сферите на спорта, изкуството, младежката ангажираност, неформалното образование и други. Всеки участник ще има своя зона, в която да се презентира и да представи дейността си. Събитието цели да информира местната общност за възможностите, които предоставя град Пазарджик за ангажименти в свободното време.

Идеята за събитието идва след като Съвета за младежка политика организира кампанията „Какъв ти е проблемът?” през септември месец миналата година. Резултатите от кампанията сочеха, че един от основните проблеми в град Пазарджик е липсата на информираност. В отговор на това е и предстоящото събитие, организирано съвместно с Община Пазарджик и Плюс Фестивал 2017.

Изложението ще се проведе на „Тортата” от 1:00 до 13:00 часа на 2 и 3 септември 2017 г. 
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.14599 )


Време за изпълнение: 0.0497 сек., 0.0119 от тях за заявки.