Новина: Учениците от ПГСА очакват продължението на „Твоят час“
(Категория: Образование)
Публикувано от pamedia
Thursday 04 May 2017 - 07:47:32


ПГСА клубЗаниманията по проекта „Твоят час“ предизвикаха интереса на учениците от ПГСА и те с готовност заявиха, че биха се записали в клубовете по интереси и догодина. Част от учениците са включени в дейности за преодоляване на обучителни затруднения по математика и български език и литература, а друга част участват в 12 клуба по интереси.   На 03.05.2017 година заключителната изява по проекта събра много учители и ученици в зала „Арх. Делевски“ в ПГСА. Присъстващите се запознаха с любопитни презентации и интересни филми, посветени на клубната дейност.
  Присъстващите проявиха интерес към кътовете на клубовете, работещи по проект „Твоят час“. Бяха изложени творби на гимназистите – рисунки, табла, сувенири и картички. Някои от дейностите по проект „Твоят час“ бяха филмирани и могат да бъдат видяни в youtube. 

ПГСА клуб

Ето клубовете и техните ръководители: г-жа Стефка Елмаян е ръководител на клуб "Млад турист", г-жа Любомира Петрова е ръководител на клуб "Творците", г-жа Лилия Манилова е ръководител на клуб "Приложно изкуство", г-н Рангел Енев е ръководител на клуб "Роден край", г-жа Катя Янакиева е ръководител на клуб "Волейбол", инж. Олга Хрисчева е ръководител на клуб "Архитектурно наследство на град Пазарджик", г-н Николай Мадамлиев е ръководител на клуб "Как да се държим в обществото", г-н Марин Кузев е ръководител на клуб "Гейм дизайн", ръководител на клуб "Бизнес архитектура" е госпожа Петя Шопова, инж. Митка Димитрова е ръководител на клуб "Брациговските майстори строители и тяхното архитектурно творчество", инж. Цветка Василева е ръководител на клуб "Искам да знам, трябва да мога", ръководител на клуб "Къщата на моите мечти" е инж. Светла Манолова.

ПГСА Пазарджик
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.13903 )


Време за изпълнение: 0.0882 сек., 0.0178 от тях за заявки.