Новина: На 7 и 8 април ще се проведе благотворителният Великденски базар на Движението на българските майки в Пазарджик
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Friday 31 March 2017 - 11:21:14


Движение на българските майки Пазарджик, За десета година Движение на българските майки в Пазарджик подготвя Великденски благотворителен базар. В седмицата преди големия християнски празник, на 7 (петък) и 8 (събота) април, на площад „Константин Величков“- Тортата, доброволките ще ви очакват , за да се включите в поредната възможност за благотворителност. 


Мотото  на XIV-ия базар е „За успешните деца на ДБМ“.

Традиционно на базара ще се предлагат само ръчно изработени изделия. И тази година като майстори творци участват  майки от цялата страна, деца в детска и училищна възраст. Партньори на майките са ДГ „Дъга“, ХГ “Станислав Доспевски“, Гимназия „Иван С. Аксаков“, Гимназията по хранителни и химични технологии, Гимназията по икономика, началните училища „Васил Левски“ и „Васил Друмев“, хоби-клуб „Усмивка“, театрална къща „Пластилин“, детска кухня „Макарон“. Базарът се реализира със съдействието на Община Пазарджик и Младежки дом Пазарджик.

Средствата от благотворителния базар ще се разпределят в проектите „ Стъпка напред“, „Дари обяд“, „Работилница за усмивки“. Бенефициенти на проектите са деца, настанени в КСУДС Брацигово, ЦНСТ Лесичово, ЦНСТ Запад Пазарджик, ЦНСТ Звъничево, „Жулевия“ дом, както и приемни деца от област Пазарджик.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.13654 )


Време за изпълнение: 0.0928 сек., 0.0193 от тях за заявки.