Новина: Във Велинград Цветан Цветанов посади 11 борчета, а в Септември откри 6 детски площадки
(Категория: Избори 2017)
Публикувано от pamedia
Sunday 19 March 2017 - 17:15:48


ВелинградПредседателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов,  кандидатът за народен представител от Велинград Димитър Гечев, кандидати за депутати от листата на ГЕРБ-Пазарджик, областният координатор Найден Шопов и кметът на Велинград Костадин Коев се разходиха по централната градска част на Велинград. Направиха обиколка на пазара в града и разговаряха с местни жители и търговци.


“Радостен съм, че хората тук заявиха подкрепата си за ГЕРБ и изразиха благодарностите си за постигнатото развитие на региона по време на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Убеден съм, че ще постигнем категорична победа на 26-ти март с номер 11 в бюлетината, защото даваме реални решения за България”, каза Цветанов.
 Зам.-председателят взе участие и в инициативата на МГЕРБ-Велинград, които посадиха 11 борчета в парка, който ГЕРБ-Велинград са поели ангажимента да поддържат.
В Септември Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ-Пазарджик Екатерина Захариева, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и кметът на община Септември Марин Рачев откриха 6 нови детски площадки в град от общо 23, които са изградени по време на правителството на Бойко Борисов. Посетихма и саниращия се в момента блок на бул. “България” в Септември. Жителите на общината заявиха желанието си Националната програма за енергийна ефективност да продължи. Представителите на ГЕРБ присъстваха и на първа копка на реконструкция на булеварда. Проектът  за главната улица е финансиран  с 1,5 млн. лв чрез министерско постановление  от кабинета “Борисов 2”. Днес беше открита и система за видеонаблюдение за 84 000 лева, както и новосъздаденото общинско дружество „Автобусен транспорт“, което стартира дейността си с четири нови лизингови автобуса на стойност 250 000лева.
Велинград“Това е силата на ГЕРБ -  заставайки пред хората показваме видими резултати и предлагаме реални решения. Ще продължим да работим по същия начин – ще надградим постигнатия икономически растеж и ще помагаме за развитието на всички населени места”, заяви Цветан Цветанов. Той изтъкна, че като правосъден министър Екатерина  Захариева е доказала, че може бъде направена съдебна реформа. Захариева изтъкна, че ГЕРБ винаги изпълнява поетите ангажименти. “За 6 години в управлението партията е направила 60 пъти повече от всички останали”, заяви тя.
СептемвриСептемвриКУПУВАНЕТО И ПРОДАОВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.13544 )


Време за изпълнение: 0.0670 сек., 0.0119 от тях за заявки.