Новина: Цветан Цветанов в Септември: Гласувайте за Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да продължи България да се движи по пътя на стабилността
(Категория: Избори 2016)
Публикувано от pamedia
Monday 31 October 2016 - 14:30:07


ГЕРБ"Днес ние трябва да мислим на първо място за държавата, затова не очаквайте от нас да говорим негативно за нашите политически опоненти. Гласувайте ни доверие с номер 17 в бюлетината, за продължим по този път на стабилност, по който вървим днес. Подкрепете президентската двойка, която може да обедини нацията – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев". Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на град Септември. Той призова присъстващите да подходят отговорно към президентските избори, за да не допуснат България да се върне към управлението на безпринципните коалиции от 2013-2014 г.Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че привилегията, която имат малките партии е, че могат да говорят всичко, защото никога няма да им се наложи да го изпълняват.
„ГЕРБ се доказа като отговорна партия. България се нуждае от президентска двойка, която да бъде представя достойно страната ни пред света, която да работи за външна политика, основна на националния интерес на страната. Уверен съм, че всички ще се гордеем с президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев“, заяви още Цветан Цветанов. Той обясни, че Цецка Цачева никога не се е променила към хората, а като председател на Народното събрание винаги е успявала да намери политически консенсус по важните за страната теми. „Пламен Манушев е български офицер, който е работил 40 години в българската армия“, каза още председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.
Септември, Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев призова жителите на Септември да направят исторически избор на 6-ти ноември, за да има България за първи път жена президент в лицето на Цецка Цачева. Той обясни пред присъстващите, че техните деди са участвали в 43-ти пехотен полк и са защитавали с живота си националните интереси на България при битката край Каймакчалан.
„Трябва да продължим по европейския път на развитие и да сме равни на останалите страни от ЕС по икономическо развитие.  Като президент и вицепрезидент с Цецка Цачева ще водим балансирана и активна външна политика, основната на националния интерес“, заяви вицеадмирал Манушев. По думите му, обстановката в международен план е сериозна и се изисква сериозен политически такт и опит от страна на всички страни-членки на ЕС.

ГЕРБ, Септември,
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.12605 )


Време за изпълнение: 0.0638 сек., 0.0109 от тях за заявки.