Новина: НАП-Пазарджик ще има нови банкови сметки за данъци и осигурителни вноски от 1 ноември
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Wednesday 26 October 2016 - 12:14:59


НАП ПазарджикДесет териториални структури на НАП, сред които е и Пазарджик,  ще имат нови банкови сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски от 1 ноември 2016 г. Останалите офиси с промени банкови сметки са: Бургас, Разград, Търговище, Шумен, Видин, Враца, Хасково, Благоевград и София-област.
От 1 ноември всички плащания от дружества, регистрирани на територията на тези офиси, както и от физически лица с постоянен адрес там, трябва да стават по новите сметки.

В случай на превод по закрита банкова сметка на НАП, наредените средства ще бъдат върнати на платеца от неговия доставчик на платежни услуги.

Промяната на банковите сметки на офисите на НАП се налага поради прекратяване на договора за обслужването им по желание на Райфайзенбанк. За да се осигури безпроблемното преминаване към обслужване от новата финансова институция, на 31 октомври банковите гишета в тези структури на НАП няма да работят. Плащанията към сметки на същите структури на НАП на 31 октомври могат да се извършват от всеки доставчик на платежни услуги до крайния час, определен от него, за приемане на платежни нареждания за изпълнение през същия работен ден, съобщиха от приходната агенция.

Повече информация за новите сметки очаквайте на 1 ноември на интернет страницата на НАП www.nap.bg в рубриката "Плащане", подрубрика "Банкови сметки".Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.12563 )


Време за изпълнение: 0.1001 сек., 0.0163 от тях за заявки.