Новина: Каратеките от ”Тонус-спорт” - със световен шампион, 2 вицешампиона и 10 медала от участието си в Световна купа Kohai на SKDUN в Бургас
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Monday 10 October 2016 - 12:34:45


Тонус спорт Спортен клуб "Тонус-спорт" триумфира на 9-та Световна купа Kohai на SKDUN в Бургас, в кoято  взеха участие 398 състезатели от 4-ри континента.
СК”Тонус-спорт” влезе в надпревара за медалите със 17 свои каратеки.
Ето и  призьорите ни по дисциплини:

ДИСЦИПЛИНА ‘’КАТА’

10-11 г. 7-мо кю бронзов медал за Йордан Георгиев
мини кадети/12-13г./ 5-то кю сребърен медал за Радост Гогова
Във финалната 8 намериха още място: Магдалена Тодорова,  Атанас Димов, Сами Далли, Илиан Вътев и Кръстьо Барабаров.

ДИСЦИПЛИНА ‘КУМИТЕ’

8-9 г.  до 28 кг.7-мо кю златен медал за Петър Казаков
    + 28  кг.7-мо кю бронзов медал за Мартин Илиев
    +  26 кг.8-мо  кю  бронзов медал за Асен Присадов
10-11 г. +41 кг. 7-мо кю  сребърен медал за  Илиан  Вътев
      до 33 кг. 7-мо кю бронзов медал за  Йордан Георгиев
мини кадети/12-13г./ до  48 кг. бронзов медал за Радост Гогова
       до 48 кг. -  бронзов медал за Кръстьо Барабаров
дев.ст.възраст/16-17/кат.опън бронзов медал за Магдалена Тодорова

Тонус-спортКаратеките от СК”Тонус-спорт” спечелиха 10 медала от това най- престижно състезание и това беше техният символичен подарък по повод 60-годишния юбилей на тяхния сеней Асен Василев. И успехът на клуба му идва съвсем не случайно - Асен Василев има 35-годишен стаж като инструктор по карате до, вече 22 години, откакто е основател, той и несменяем президент на клуба, с преминали над 2 500  трениращи в залите под негово ръководство и спечелили 390 медала до момента, и не на последно място - създава шампиони от висока класа.
Миналата година Пазарджик имаше в лицето на Кръстьо Барабаров вицесветовен шампион по карате от 8-та Световна  Kohai Купа в Суботица, Сърбия, а днес има световен шампион - Петър Казаков и два  вицесветовни шампиони - Радост Гогова и Илиан  Вътев. Кръстьо Барабаров стана  трети И отново показа, че е един от най-добрите на планетата, въпреки че не намери място сред най-добрите 10 спортисти на Община Пазарджик за 2015 г.
Състезателите на клуба показаха,че са комплексни, защото се представиха убедително и в двете дисциплини - отборът има двама състезатели с по два медала. В групите си и в отделните дисциплини състезателите имаха противници от Германия,Унгария,Беларус, Украйна, Сърбия,Румъния, Литва,Босна и Херцеговина., Черна гора, Англия,Полша,Молдова и Индия, съобщи Асен Василев. Като президент на клуба той заяви, че е доволен от представянето на всички състезатели и се радва, че са оправдали гласуваното  доверие от  Българска Федерация  Шотокан Карате До.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.12434 )


Време за изпълнение: 0.0879 сек., 0.0158 от тях за заявки.