Новина: Атанас Петров: Получи се страхотна атмосфера
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Friday 07 October 2016 - 22:16:59


ПазарджикНа последвалата пресконференция след първата волейболна среща от турнира за мъже в Пазарджик между "Хебър" и ЦСКА, спечелена от пазарджишките волейбоисти с 3:2 гейма, треньорът на отбора Атанас Петров изрази задоволството си от победата, но най-вече от възходящия тренд на подготовката за участието на отбора във Висшата лига.Той благодари за подкрепата на публиката така:
"Различно се играе в Пазарджик. Ние не играхме по-лошо в София. Не успяхме да спечелим мача там. Тук ентусиазмът идва, пълна зала, атмосфера. Момчетат усетиха това нещо и се раздадоха на максимум, както се казва. Получи се страхотна атмосфера."

Петров отбеляза, че в сравнение с първите мачове отборът играе с 50% по-малко грешки. "Все още си търсим сервиса. Правим още доста грешки от сервис. Това е най-трудният елемент, най-важният за волейбола. Той ще дойде най-късно. Така че, трябва повече търпение там. Да спрем да бъркаме, да станем по-силни.
Иначе, като цяло, взаимодействието с разпредлителя е много по-добро, посрещането - стабилизирахме го. "
Вървим нагоре, категоричен е Петров.

Капитанът на отбора Евгени Григоровсподели, че мачът е станал хубав, защото са се борили. "В смисъл, можеше  при 2:0 да приключим. И другото, което е  - тренировките са ни много важни. Публиката зарежда със сигурност, обаче няма да сме домакински отбор - няма да бием само вкъщи", обеща капитанът.
 
Треньорът на гостите Александър Попов  също даде висока оценка за срещатата. "Получи се един хубав мач, както каза Наско - имаше обрати, имаше изненади, имаше интересни отигравания.Е, разбира се, че имаше и грешки. От едната страна "Хебър" са домакини - имат добра организация, има ентусиазъм в редиците им, самата обстановка ги зарежда с позитивизъм. От нашите момчета очакваме да побеждават. От тази гледна точка, пак повтарям,  получи се много хубав мач", каза  Сашо Петков.


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.12420 )


Време за изпълнение: 0.1759 сек., 0.0365 от тях за заявки.