Новина: Второ издание на Детска тенис академия ASAREL BULGARIA OPEN
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Wednesday 17 August 2016 - 12:07:07


Тенис на маса, Второто поред издание на Детската тенис академия „Asarel Bulgaria Open“ ще се проведе през уикенда в центъра на Пловдив. На специално изградена спортна площадка в Цар Симеоновата градина професионални треньори и инструктори, с помощта на малките състезатели от спортните клубове по тенис на маса в Пловдив и Панагюрище, ще разкрият на своите гости правилата и тънкостите на този красив и достъпен спорт. Детската тенис академия, чиято цел е да популяризира тениса на маса сред най-младите, е съпътстващо събитие от програмата на Откритото първенство на България по тенис на маса ITTF World Tour 2016 ASAREL Bulgaria Open, част от официалния календар на Международната федерация по тенис на маса (ITTF).

Детската тенис академия „Asarel Bulgaria Open“ очаква малките почитатели на тениса на маса и техните семейства в Цар-Симеоновата градина в Плодив на 20 август, събота, от 16:00 часа. Входът е свободен, а гостите на събитието ще имат възможността да играят на професионални маси и с първокласна екипировка, както и да получат много награди, предоставени от генералния спонсор на турнира  „Асарел Медет“ АД.
Тенис на маса,
Първото издание на Детската тенис академия „Asarel Bulgaria Open“ през юли в София събра над 250 деца и техните родители, а най-малкият участник бе едва на 3 години.

Следващата спирка на пътуващата тенис академия ще бъде в град Панагюрище по време на Международния турнир по тенис на маса ITTF World Tour 2016 ASAREL Bulgaria Open. Спортното събитие с награден фонд $ 80 000 ще се проведе от 24 до 28 август в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище.  Участие в турнира са заявили 140 състезатели от 23 страни.

Още за ITTF World Tour 2016 ASAREL Bulgaria Open на официалния сайт на турнира www.asarelbulgariaopen.bg  Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.12063 )


Време за изпълнение: 0.0603 сек., 0.0094 от тях за заявки.