Новина: Атанас Петров: По стечение на обстоятелствата започваме подготовката на този важен ден, надявам се на успешен сезон
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Monday 15 August 2016 - 13:42:50


ПазарджикЗапочваме подготовката на един важен ден, по стечение на обстоятелствата. Надявам се сезонът да е успешен. Отборът е комплектован почти напълно. Това сподели преди първата тренировка  в Спортна зала  "Васил Левски" наставникът на мъжкия волейболен отбор "Хебър" Атанас Петров. Той представи своя щаб:


Мартин Живков - пом.-треньор;
Кирил Благов - статистик;
Славейко Катранков - физиотерапевт.

С подписан договор към отбора се е присъединил и Илиян Божков, който също бе представен от старши треньора. Илиян е посрещач, израснал е в Пазарджик, играл е за "Пирин" Разлог.

 Очакваме още 2 момчета, които ще се включат по-късно в подготовката. Те са състезатели на младежкия национален отбор, с един от тях вече имаме подписан договор, с другия предстои да подпишем. Също така има още 2 момчета, с които имаме дпълнително договаряне. И двамата са играли в суперлигата. Има и двама, които са на проби, съобщи още Петров, като уточни, че отборът е окомплектован на 90%.

В откритата тренировка се включиха 12 състезатезатели на ВК "Хебър", като заниманията с постепенно  натоварване бяха посветени изцяло на  физическата подготовка. 

Пазарджик
 Пазарджик
 Пазарджик
 Пазарджик
 Пазарджик
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.12047 )


Време за изпълнение: 0.0823 сек., 0.0180 от тях за заявки.