Новина: При мащабна полицейска акция в кв. "Изток" са задържани петима 17-18-годишни с марихуана, в Ракитово - мъж с амфетамин
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Thursday 21 July 2016 - 11:03:11


ПазарджикОбщо шестима са задържани за притежаване на наркотични вещества през изминалото денонощие. Пет от тях са установени от служителите на полицейския участък в пазарджишкия квартал «Изток». Вчера служители на участъка, обслужващ пазарджишкия квартал «Изток», провели полицейска акция по противодействие разпространението и притежанието на наркотици в обслужвания район. В хода на нейното провеждане са заловени петима тийнейджъри на възраст между 17 и 18 години, всичките от квартала. У тях били открити общо над 100 грама суха марихуана в различни разфасовки. Петимата са задържани в ареста на РУ-Пазарджик, а с тях работят криминалисти и инспектор «Детска педагогическа стая». Спрямо тях са образувани бързи полицейски производства.

От Пресцентъра на  ОДМВР-Пазарджик  съобщават за още един задържан. При рутинна проверка в Ракитово служители на РУ-Велинград установили, че М.С.- на  28 години,  държи в себе си полиетиленово пликче с метаафметамин. Той също е задържан, а спрямо него се води бързо производство.  
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.11877 )


Време за изпълнение: 0.0433 сек., 0.0094 от тях за заявки.