Новина: БСП стартира от днес допитването си за участие в президентските избори. В Пазарджик ще е на 2 юли, в Панагюрище ще се гласува 7 дена
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Monday 27 June 2016 - 15:34:22


bsp_logo_sr.jpgВ област Пазарджик от днес стартира вътрешнопартийното допитване на БСП за участие в президентските избори.
В областния център допитването ще се проведе на 2-ри юли (събота) от 8.00 до 19.00 ч. в Общинския съвет на БСП. Същият ден и в населените места от общината членовете на партията ще могат да изразят мнението си. На 2-ри юли ще се гласува и в община Пещера. На 1-ви юли и 2-ри юли ще се проведе допитването в Септември. От 27-ми юни до 29-ти юни ще се гласува в община Стрелча, от 30-ти юни до 2-ри юли - в община Лесичово, на 29-ти и 30-ти юни - в община Ракитово, от 30-ти юни до 2-ри юли в община Брацигово, от 27-ми юни до 1-ви юли - в община Велинград и от 27-ми юни до 3-ти юли в община Панагюрище.Йордан МладеновЧленовете на партията ще могат да изразят мнението си чрез попълване на анкетни карти. Те ще отговарят на въпросите по какъв начин БСП да участва във вота наесен и с кои партии може да преговаря за издигането на обща кандидат-президентска двойка.
„Нашата гледна точка дава насока на партията и затова е важно всеки член да изрази мнението си, за да вземем заедно решението как да участваме в президентските избори. За първи път имаме тази възможност и се надявам хората на БСП от област Пазарджик да бъдат активни в допитването. Време е общественото мнение да се превърне в ключов фактор за това, какво да се случва в нашата страна и повече да не бъдем безучастни към президент, който разделя нацията или към управляващи, които нехаят как живеят хората”, каза областният председател на БСП Йордан Младенов.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.11705 )


Време за изпълнение: 0.0906 сек., 0.0122 от тях за заявки.