Новина: Тази вечер е предпремиерата на „Жабокът цар“
(Категория: Култура)
Публикувано от pamedia
Friday 13 January 2012 - 12:43:59


Тази вечер от 18 часа на камерна сцена на Драматично-куклен театър „Константин Величков“ е предпремиерното представление на „Жабокът цар“ по Братя Грим. Премиерата е в събота, 14 януари 2012 година, от 11 часа.
Постановката е на Веселин Бойдев, а сценограф е Кристиян Божков. В ролите участват Теодора Пеева, Александър Братоев, Владислава Джамбазова.Анотация на спектакъла:

Принцесата си имала любима топка. Един ден докато си играела с нея, топката се търкулнала в близкото блато и потънала. Докато Принцесата неутешимо плачела, от блатото изскочил един жабок. Той обещал да й върне топката, но в замяна поискал приятелството й. Принцесата ,без да се замисли ,обещала да станат приятели, но още на другия ден съжалила за това свое обещание. Жабокът пристигнал в Двореца и едва ли можете да си представите какво се случило после. Колко поразии направил той и в колко смешни ситуации се оказала Принцесата.Но заради обещаното приятелство тя трябвало до изтърпи всичките му прищявки.

И както става във всяка истинска вълшебна приказка Злото ще бъде победено. Приятелството между Жабокът и Принцесата ще развали магията на злата магьосница Гьола и грозния жабок ще се превърне в красив Принц...Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.1089 )


Време за изпълнение: 0.0902 сек., 0.0183 от тях за заявки.