RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
11 кандидатури за кмет на БСП за община Пазарджик

Димитър Димитров, Янаки Стоилов, Лазар Попов, Пазарджик, Общо 11 са издигнатите от основните организации на БСП в Пазарджик кандидатури за кмет на общината. Най-много номинации са получили депутатът Димитър Димитров и кандидатът на левицата на предишните местни избори - Румен Петков. Номинации има също за Ангел Чолаков, Атанас Павлов, Гурко Митев, Иван Евстатиев, Илко Савов, Костадин Кобаков, Лазар Попов, Надя Клисурска и Стоян Парпулов.
Окончателно кандидатурата за кмет на БСП ще стане ясна на общинската конференция на 25 и 26 юли. На днешната пресконференция на БСП депутатът Димитър Димитров побърза да заяви, че е концентрирал усилията си в двете парламентарни комисии, в които участва, и няма да бъде кандидат за кмет на община Пазарджик. Предстоят разговори и с останалите номинирани от основните партийни организации, заяви общинският лидер Лазар Попов. Най-вероятно в надпреварата за Пазарджик Няма да участва и Иван Евстатиев, който отново ще се яви за гласа на избирателите в Стрелча.
Общинският лидер на БСП в Пазарджик Лазар Попов заяви, че провежда "активни совалки с всички в център-ляво за широка подкрепа за кмет". Той заяви, че кандидатите за кметове в малките населени места и кандидатите за общински съветници са подложени на натиск, заплашвани са с освобождаване от работа. "Един е човекът, който може да притиска и да влияе чрез заплахи, но когато имам нещо коректно, ще се обърна към прокуратурата", заяви още Лазар Попов. Депутатът Янаки Стоилов съобщи двете известни до момента общински кандидатури за кмет - на Септември - Сергей Стойнов и на Сърница - Юксел Мусов.
За засилена регистрация на граждани в отделни населени места алармираха депутатите от БСП. За пример дадоха община Лесичово - село Щърково - с 93-ма новорегистрирани, както и в Калугерово. 
Тази страница е видяна: 1473

 Публикувано от: pamedia на Monday 06 July 2015 - 16:23:14

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
103 292 са избирателите в община Пазарджик за кмет и съветници
Кметът: Изключително достойни кандидатури за Почетен гражданин на Пазарджик
Само местни кандидатури за листата са издигнали организациите на ГЕРБ в Пазарджик
Обръщение на кандидата за кмет на община Пазарджик от БСП Стоян Парпулов
13 партии и коалиции и два ИК за независими кандидати са регистрирани за кмет на Община Пазарджик
АБВ ще издигне кандидат за кмет на община Пазарджик, ще имат и коалиционна листа за съветници
ИК на ГЕРБ утвърди номинацията на Иван Панайотов за кандидат-кмет на община Пазарджик
АБВ - Пазарджик е против продажбата на общинско жилище на бившия служител на Община Пазарджик и сегашен кмет на Пещера Николай Зайчев
С молебен за здраве и благополучие бе отбелязана 10-ата годишнина от избирането на Тодор Попов за кмет на община Пазарджик
Кампанията на кандидата на БСП за кмет на Община Пазарджик Стоян Парпулов стартира със среща с избиратели в село ДобровницаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6295 сек., 1.5426 от тях за заявки.