RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Цялото ръководство на Съюза на архитектите дойде в Пазарджик за откриването на архитектурната изложба /видео/

Пазарджик Изложба КАБТретата изложба, която организира Камарата на архитектите - Пазарджик, я превръща в една от най-значимите съпътстващи прояви на фестивала "Зимни музикални вечери". Първите две са били през 2006 и 2010 г., припомни председателят  на КАБ-РК-Пазаржик арх. Петър Мурджев на официалното откриване, на което присъстваха кметът на общината Тодор Попов, председателят на  Съюза на архитектите в България арх. Георги Бакалов, неговият заместник  арх. Любомир Пеловски  и главният секретар на Съюза арх. Ваня Фурнаджиева, както и заместник-председателят на КАБ арх. Емил Жечев. 
 Изложбата обхваща проекти и реализации за последните 4 години на архитектурната колегия в Пазарджик. Общо 20 архитекти на 38 платна представят почти пълното разнообразие на нашия труд - проекти за интериорно оформление, жилищни сгради, обществени и промишлени сгради, оформление на обществени пространства.
Надявам се да обогатим програмата на Фестивала в четирите музикални вечери и много граждани да успеят да разгледат нашия труд, пожела в словото си арх. Мурджев.
За мен е изключително удоволствие да видя на таблата, че са изписани двете емблеми - на Сюза на архитектите и Камарата на архитектите, отбеляза председателят на САБ арх. Георги Бакалов. Той посочи, че в моменти на криза най-много трябва да се залага на проекти, на иновации, на проучвания - да има готовност  след отминаването й големите пари да заработят.
Кметът Попов увери, че в лицето на Общината архитектите ще намерят партньор за реализиране на целите, които всички сме си поставили - да живеем в един по-подреден и красив град.

Тази страница е видяна: 1615

 Публикувано от: pamedia на Friday 31 January 2014 - 12:38:08

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Четири награди от Общината за годишната изложба на СБХ Пазарджик, Евгения Панчова - с приза на Съюза
Архитектите показват в изложба най-значимите си проекти за последните 4 години
"Сокол 1893" - с най-високото отличие на Съюза на ловците и риболовците в България, Ути забърка най-големия кебап /видео/
Архитектите редят изложба, съпътстваща Зимните музикални вечери "Проф. Иван Спасов"
Цялото кръстовище до училище "Батаклиев" ще е "легнал полицай" /видео/
Откриването на първата самостоятелна изложба на художника Ангел Рашев е довечера от 18:00 часа
Леон Бабачев представи творчеството на преподавателката си Светлана Гагова при откриването на първата й самостоятелна изложба
Цяла Пещера се стече за откриването на крепостта "Перистера" с впечатляващо музикално-огнено шоу /видео/
Стрелча прави изложба за 40-та годишнина от откриването на "Жаба могила"
Архитектите в Пазарджик раздадоха призове за проекти и реализацииТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.8238 сек., 1.6966 от тях за заявки.