RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Илияна Йотова: България е на първо място в Европа по най-бърз растеж на младежката безработица

Илияна Йотова в БеловоНашата кампания ще бъде от човек на човек, искаме да влезем във  всеки дом. Това каза водачът на листата  на Коалиция за България в 13 МИР –  Пазарджик Илияна Йотова при посещението си в Белово. Срещу нас е съсредоточен огромен финансов ресурс, който можеше да бъде оползотворен за образование и здравеопазване, за пенсионерите, посочи Йотова при срещата си с жителите на града. Тя призова да не се забравя, че правителството на ГЕРБ си е отишло не като предишните управляващи след изпълнен мандат, а бе свалено от хората. 1,4 млрд. лева от резерва на Здравната каса бяха откраднати от Симеон Дянков неизвестно с каква цел, в резултат на което болниците колабираха, фалираха, бяха закрити или задлъжняха, коментира Илияна Йотова.
През тези 4 години ГЕРБ съсредоточи цялото богатство на страната в ръцете на 10-15 човека от близкия кръг на Борисов, затова е изключително цинично изказването му, че парите на държавата са изядени от българските пенсионери, допълни Йотова. Първата в листата на Коалиция за България беше категорична, че България е на първо място в Европа по най-бърз растеж на младежката безработица. Хората нямат работа, перспектива и идея какво да правят, каза Илияна Йотова и подчерта, че хиляди са и закритите български фирми. Затова трябва да се опитаме да извадим държавата от кризата, посочи Йотова и поясни, че предизборната платформа на Коалиция за България е разработена от експерти, които са черпили информация за хората. Тя коментира, че представителите на Коалиция за България не обещават, а поемат конкретни ангажименти, сред които увеличаване на минималната работна заплата на 450 лв., разкриване на 250 хил. работни места, увеличаване на пенсиите, подкрепа на младите хора за стартиране на бизнес.  За всичко има пари, но те трябва да са за хората, каза Илияна Йотова. След срещата с жители на града, Йотова имаше възможност да разгледа продукцията на земеделски производители от региона на Беловския пазар и да изслуша проблемите им.

Тази страница е видяна: 1148

 Публикувано от: pamedia на Monday 15 April 2013 - 16:01:28

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Илияна Йотова:България може да е мост между Европа и Русия
Стефан Тафров: На първо място трябва да възстановим доверието на Европа към България като казваме истината
Илияна Йотова: Отпуснатите от Европа средства за наводненията са недостатъчни
Илияна Йотова:Нужна е обща програма за развитие на планинските региони в Европа
Илияна Йотова: Каквито и решения да се взимат в Европа, те трябва да отговарят на националния ни интерес
Илияна Йотова: Споразумението с Турция няма да спре хората, нито ще ограничи влизането им в Европа
Илияна Йотова: Гласувах, за да върнем България
Гинче Караминова: ГЕРБ ще работи за преодоляване на младежката безработица
Илияна Йотова поиска облекчения за България при разпределението на бежанците
Илияна Йотова: Да променим България! Гласувайте в бюлетината с №5! (видео)Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 4.9385 сек., 4.8346 от тях за заявки.