RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Цветан Цветанов ще каже за титуляра на шефския пост в пазарджишката полиция

Калин Георгиев в ПазарджикКадровата политика е приоритет на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и когато стане ясно името на избрания директор на дирекцията, той ще го съобщи. Това заяви при посещението си в Пазарджик главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев. Той бе на представянето на годишния отчет за дейността ОД МВР през 2011г. На срещата със състава присъстваха още областният управител д-р Дончо Баксанов, окръжният прокурор  Димитрия Ганчева, както и пожелалия да напусне директорския пост в МВР-Пазарджик комисар Стоян Стоянов. 
Оценката на работата на Областната дирекция за изминалата 2011 година е положителна, заяви гл. комисар Калин Георгиев на брифинг след срещата с полицейския състав. "Дирекцията в Пазарджик стои добре на фона на останалите дирекции в страната, като общият брой регистрирани престъпления намалява с 481 или с 13.8% спрямо предходната 2010 година, което е показателно. Акцентът върху работата на служителите обаче трябва да бъде върху битовата престъпност, тъй като зад всяка цифра стои човешка съдба. Това, че има намаление на въоръжените грабежи и кражбите, не означава, че оценката на хората за работата на полицейските служители в Областната дирекция е добра и затова сме насочили вниманието си върху битовите кражби и грабежите по селата и в обезлюдените райони", каза още Калин Георгиев. Той добави, че с издадена заповед на вътрешния министър Цветан Цветанов и на главния секретар вече са започнали лъчеви специализирани полицейски операции, при които към обезлюдените малки села, се насочват повече сили и там се извършват повече дейности по отношение на превенцията. Полицаите редовно разговарят с постоянно живеещите в селата, следят за самонастанили се в празните къщи, за подозрителни лица, които обикалят селото, на списък се водят самотноживеещите хора и те се посещават регулярно от екипите на полицията. "Когато има полицейско присъствие, хората се чувстват по-спокойни, затова мобилните екипи участват в тези лъчеви операции по селата", допълни временно изпълняващият длъжността директор на МВР-Пазарджик комисар Стоян Зайков. Тази страница е видяна: 3179

 Публикувано от: pamedia на Saturday 21 April 2012 - 13:32:27

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Пазарджишката „Пътна полиция“ си има нов шеф
Цветан Цветанов ще е в Грашево за събора на селото
Цветан Цветанов ще се срещне с обществеността на Велинград
Община Септември сезира Цветан Цветанов за натиск от БОП
Цветан Цветанов идва в Пазарджик за среща с актива
И Цветан Цветанов обеща, че волфрам няма да се добива във Велинград
Цветан Цветанов ще проведе работно посещениe в Област Пазарджик
Цветан Цветанов потвърди, че е задържан синът на Гриша Ганчев
Цветан Цветанов ще инспектира строителството на детска градина в Драгиново
Цветан Цветанов декларира, че волфрамова мина край Велинград няма да имаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.8169 сек., 1.7215 от тях за заявки.