RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Трима са кандидатите да организират регионалния фестивал на изкуствата в Пазарджик

Комисия с председател шефът на "Европейски фондове и програми" в Община Пазарджик Николай Зайчев отвори днес офертите на кандидатите да реализират проекта "Регионален фестивал на изкуствата - Пазарджик". Участниците са трима: "Фернет България" ООД, "Алегро 2000" ООД - София и Обединение "Пазарджик фест".

Конкурсът е открит, а финансирането е  по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г.  Общата стойност на спечеления проект е 416 337.01лв. , от които предоставената безвъзмездна финансова помощ е 389 146.53лв.

Комисията днес отвори документацията на тримата кандидати и подписа пликовете и всички страници от ценовите оферти. Комисията ще обяви класирането на участниците до 5 юни.

Всички кандидати са избрали да участват без подизпълнител. Първият участник, подал документи, е "Фернет България" ООД с управител Емил Капон. Фирмата е специализирана в организирането на панаирни и изложбени дейности, както и в цялостното оборудване на изложбени и панаирни щандове и зали. Вторият кандидат - Алегро 2000 ООД - гр. София, има предмет на дейност каталожна и електронна търговия с офис продукти. Фирмата се представлява от Васил Синигерски. Третият кандидат - "Обединение Пазарджик фест" - гр. София, е обединил опита на три фирми: "Булпринт 2010" ООД, "Тиерер комюникейшън" ООД и Фондация "Общество на познанието". Обединението се представлява от Тодор Зафиров.Тази страница е видяна: 2065

 Публикувано от: pamedia на Friday 20 April 2012 - 12:17:45

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бюджетът за Регионалния Фестивал на Изкуствата се редуцира от 524 608.08лв. на 416 337.01лв
В Коледния фестивал на изкуствата в Пазарджик има за всекиго по нещо
Община Пазарджик откри няколко обществени поръчки, включително и за PR, по проекта „Регионален Фестивал на Изкуствата - Пазарджик”
Какво ново във Фестивал на изкуствата „Арт идея – арт алея” 2017
ОДК спечели първите места в Младежки конкурсен фестивал на изкуствата
Златни медали и Гран При за ОДК от Младежки конкурсен фестивал на изкуствата и „Орфеева дарба“
Кандидатите за народни представители от Пазарджик д-р Дончо Баксанов и Гинче Караминова бяха почетни гости на фолклорен фестивал в село Симеоновец
Петата изложба на школата на Марин и Светозара Кузеви се превръща в младежки фестивал на изкуствата
Трима са кандидатите за ръководител на Окръжен съд
Възпитаничките на Вокалната школа на Сийка Вълчева - с награди от международен фестивал на изкуствата в "Албена"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.8141 сек., 1.7272 от тях за заявки.