RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Определени са избирателните секции в Община Пазарджик, до 16 септември ще е ясен броят на избирателите

izb_ur16.jpg

В Община Пазарджик за предстоящите местни избори на 27.10.2019 г. са образувани 151 избирателни секции. 97 от тях са в град Пазарджик, като 91 са основни секции, а 6 секции са в специализирани институции (“МБАЛ–Пазарджик” АД, Държавна психиатрична болница - Пазарджик, Затвор – Пазарджик,  МБАЛ “Хигия” АД, УМБАЛ “Пълмед” ООД и “Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания - Пазарджик” ЕООД). Секциите в кметствата на общината са 54, съобщиха от местната администрация.

.
Право да гласуват имат избирателите, адресно регистрирани по постоянен или по настоящ адрес, ако последните са подали писмено заявление до 26.04.2019 г. включително, което отговаря на изискването за шест месеца уседналост преди изборния ден.

До 16.09.2019 г. ще е ясен броят на избирателите, съгласно предварителните избирателни списъци - част І, които общинската администрация ще обяви на определените със заповед на кмета места и ще публикува на интернет страницата на общината - www.pazardjik.bg. 

До 01.10.2019 г. ще се обяви и част ІІ, в която се вписват гражданите на друга държава – членка на Европейския съюз, подали декларация за гласуване до 16.09.2019 г.

В Дирекция “Гражданска регистрация на населението” и в кметствата на Община Пазарджик стартира приемът на всички видове заявления, свързани с предстоящите избори от 16.09.2019 г.

Крайният срок за приемане на заявления за гласуване по настоящ адрес и заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия е 12.10.2019 г.

На основание чл. 34, ал. 6 от Изборния кодекс при избори за общински съветници и за кметове удостоверения за гласуване на друго място не се издават.

Лицата, регистрирани по настоящ адрес в чужбина до 26.04.2019 г.  ще бъдат заличени от избирателните списъци.

Справка, относно мястото си на гласуване всяко лице може да направи на безплатен телефон: 0800 18809 и в Центъра за гражданска регистрация (ЕСГРАОН), бул. “България” №2.Тази страница е видяна: 672

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 11 September 2019 - 15:48:13

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
500 полицаи ще охраняват избирателните секции по време на референдума
В 375 секции гласуват избирателите в 13-ти многомандатен избирателен район. В стрелча провеждат и референдум
103 292 са избирателите в община Пазарджик за кмет и съветници
40.82% от избирателите избират президент в община Пазарджик
Всичките 146 секции в община Пазарджик са запечатени и охранявани
По делото за „Синя зона“ Община Пазарджик да предостави актовете, с които са определени местата за кратковременен престой
В 184 секции ще се гласува на евроизборите в община Пазарджик, консултациите за СИК-овете са насрочени за 18 април
Районът около мост „Атлантик” и парк „Писковец” са местата, определени от Община Пазарджик, за почистване в кампанията “Да изчистим България заедно”
Има промени в секциите в Пазарджик - има нови секции, секции с нови граници и на нови места
Застъпници на "БСП за България" с невалидни удостоверения са регистрирани в избирателни секции в две села в община ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7743 сек., 1.6838 от тях за заявки.