RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Ден на отворени врати за Административен съд – Пазарджик ще е утрешният 15 ноември
  
   Пазарджик
За поредна година Административен съд – Пазарджик организира „Ден на отворени врати“, който ще се проведе на 15.11.2018 г. (четвъртък) от 09,00 до 15,00 часа в сградата, в която функционира съдът, с адрес: гр. Пазарджик, ул. „Константин Величков“ № 20, ет. 5 (сградата на Изчислителния център).
В деня на отворени врати всички желаещи могат да посетят  Административен съд – Пазарджик и да се запознаят със структурата и дейността на правораздавателната институция, с организацията на работа на съдиите и съдебната администрация, с възможностите за предоставяне на съдебно-административни услуги и начините на получаване на  информация.
В рамките на инициативата в 11,00 часа на гости на съда ще бъдат ученици от Профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков“, гр. Пазарджик, които ще присъстват на реално съдебно заседание и ще се запознаят отблизо с работата на съдиите и съдебната администрация.
В часа за разпределяне на постъпилите в съда дела председателят ще представи начина на разпределяне чрез Централизираната система за разпределение на делата на Висшия съдебен съвет.
През целия ден на информационните монитори ще бъдат излъчвани видеоматериали „Третата власт отвътре - 10 информационни рубрики“ на Висшия съдебен съвет.


Тази страница е видяна: 7421

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 14 November 2018 - 10:45:35

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
В Деня на Конституцията Административен съд Пазарджик стартира образователната програма „Съдебна власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“
Община Пещера и ОИЦ–Пазарджик организират Ден на отворени врати в крепостта „Перистера“
Ден на отворени врати във ВТУ
Държавен архив – Пазарджик ще представи книгата «Пророци на България и на Армения» в Деня на отворени врати - 10 октомври
Ден на отворени врати в Архива за 65-та годишнина
Ден на отворени врати в белодробната болница
Дни на отворени врати в Медицински комплекс „Хигия”
Утре в съда ще бъде Ден на отворени врати
Ден на отворени врати за търсещите работа в други страни
Дни на отворени врати в ДКЦ „Хигия” - специалисти ще преглеждат безплатноТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6142 сек., 1.5652 от тях за заявки.