RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Класът на Елена Бишурова от НУ „Отец Паисий” е „Клас на годината” за месец май
 
Пазарджик

Четвърти „в” клас от НУ „Отец Паисий” с класен ръководител Елена Бишурова е „Клас на годината”. Учениците спечелиха голямата награда в конкурса, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви ма малолетните и непълнолетните /МКБППМН/  към Община Пазарджик. Освен грамота и плакет, които им бяха връчени на 1 юни от 11.30 часа в Стъклената зала на Общината, децата получават и еднодневна екскурзия в страната.
Четвърти „в” клас” от НУ „Отец Паисий” прояви усърдие и постоянство като издигаше своята номинация всеки месец от ноември досега. През януари бе обявен за „Клас на месеца”. И след това децата продължиха да споделят с членовете на МКБППМН своите добри прояви и инициативи.
В номинацията за месец май четвъртокласниците разказват, че са участвали в два конкурса – на Регионалната библиотека „Никола Фурнаджиев” с рисунки и на фондация „Тебешир” с приказки за своята учителка. Специално внимание отделили на подготовката за благотворителния концерт „Да протегнем на Митко ръка”, който училището организира. Включили се и в седмицата на четенето.
„Накрая, когато завършваме участието си в този конкурс, искаме да ви кажем, че ние сме много доволни, защото имахме възможността да разкажем за всичко, което правим извън задължителния ни учебен процес! Харесваше ни всеки месец да получаваме грамота! Бъдете здрави! Стискайте ни палци на матурите!”
В знак на уважение кметът на общината Тодор Попов изпрати лично благодарствено писмо до родителите на децата от класовете носители на приза „Клас на месеца” – ноември - IV „в” от СУ „Георги Бенковски”, декември - IV „в” от НУ „Васил Левски”, януари - IV „в” от НУ „Отец Паисий”, февруари - III „а” от ОУ от „Любен Каравелов”,  март - I „б” от НУ „Васил Друмев”, април - III  от ОУ „Стефан Захариев” и май - II „а” от НУ „Васил Друмев”.

„Уважаеми родители,
Поздравления за успехите на Вашето дете! През изминалата учебна година, заедно със своите съученици и учители, то заслужи да е сред победителите в конкурса „Клас на месеца”. Това означава, че наред със знанията, е проявило толерантност, дисциплина, сплотеност, приятелство, умения за работа в екип.
Благодаря Ви за отговорното родителство! Вашето дете показа това, на което е научено вкъщи. Вашето отношение към училището и учителите е решаващо за начина, по който детето Ви се държи извън дома и се отнася към учебните си задължения.
Ваш е ангажиментът да го научите, че с амбиция, труд и постоянство всичко е възможно. Да му помогнете да осъзнае, че неговият животът ще бъде такъв, какъвто си го направи.
За нас е важно да си сътрудничим, да гледаме в една посока при обучението и възпитанието на децата, за да постигаме и общите си цели – все по-добра грижа за децата на Пазарджик.
Вярвам, че Вашите деца ще израснат като пълноценни и отговорни граждани на Пазарджик и България”.


Тази страница е видяна: 18771

 Публикувано от: pamedia на Friday 01 June 2018 - 12:44:17

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
За януари „Клас на месеца” е IV „в” от НУ „Отец Паисий”
Иновативен клас от ОУ „Христо Ботев” е „Клас на месец март”
Четвъртокласници от НУ „Отец Паисий“ провериха правописа на пазарджиклии
Издателство „Фют“ гостува с „Книжарница на колела“ в НУ „Отец Паисий“ в Пазарджик
НУ „Отец Паисий” отбеляза тържествено Деня на народните будители
Проект „Твоят час“ с успешен край в НУ „Отец Паисий“ гр. Пазарджик
Спортен празник с малки скаути в НУ „Отец Паисий“ - Пазарджик
Патриотичен урок, посветен на Левски, проведоха второкласници от НУ „Отец Паисий“
„Клас на месеца” са Vв от ОУ "Свети Климент Охридски" и IXв от ПГМЕТ, ще има и „Клас на годината”
Кметът Т. Попов открива учебната година в училище „Отец Паисий"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5632 сек., 1.4605 от тях за заявки.