RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Н. Колев: Нека обичаме Пазарджик, нека всеки от нас направи нещо този град да стане още по-красив, още по-хубав!
   
Пазарджик
На днешната церемония за връчване на наградите на Община Пазарджик за ярки постижения в областта на образованието и културата за  2018 г.  сред получилите най-много аплодисменти бе Никола Колев, удостоен с награда в областта "фотография". Познатият с  многото си публикации в социалните мрежи, нееднократно награждаван в редица конкурси самобитен и обичан  фотограф благодари и призова:
 
" Уважаеми г-н Попов, уважаема комисия, и аз наистина се чувствам малко необичайно  под светлината на прожекторите, защото съм и директор на училище, а сега и като фотограф. При такава плеаяда от отлични фотографи в пазарджик, аз да получа наградата, наистина е голяма чест. Тук обаче искам да благодаря и на самия град Пазарджик, защото той ме създаде такъв фотограф, какъвто съм в момента. Аз съм фотограф любител и Пазарджик ме направи такъв.
Защото през 2008 година, в началото на първия мандат на г-н Попов, ме плени художественото осветление на града. Тогава останах буквално прехласнат и започнах да снимам. Така, като на шега. И тази привързаност към града, тази взаимна любов между нас остана и до днес.

И много  се радвам, когато жителите на града, гостите на града коментират снимкте, виждат красотата, виждат неща, които и аз не виждам. Но аз виждам и нещо друго - пазарджиклии обичат своя град. Това е. Забелязал съм го и затова искам на всеки от нас да пожелая: Нека обичаме Пазарджик, нека всеки от нас  направи нещо този град да стане още по-красив, още по-хубав! Не всичко е в ръцете на администрацията, не всичко е в ръцете на г-н Попов. Ако ние всички не сме гражданите, които кой както може, с каквото хможе да прови така, че градът да става по-красиво място за живеене - за нас, за нашите деца. Мисля, че това е една наша основна мисия.

Благодаря на всички за признанието. Продължавайте да коментирате моите снмки. Впрочем, аз не съм от Пазарджик родом, но така се случи - от където е жената , от там е и родата.Това е."Тази страница е видяна: 4076

 Публикувано от: pamedia на Friday 18 May 2018 - 22:54:57

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
ГЕРБ-Пазарджик: Нека този необичаен Великден бъде за всички ни повод и за нова отговорност - пред себе си, пред близките и пред обществото
Ще стане ли Пазарджик модерен и богат град след изборите? ( или какво е общото между Берлин и нашия град )
Благо Солов: Нека построят ИКЕА и в Пазарджик
Цветан Цветанов: Нека на 25-ти направим така желаната промяна за Пазарджик
Победителите в конкурса на РЗИ Пазарджик „Любовта е страстна, нека бъде безопасна” ще получат днес наградите си
Журито към Дара: Нека силата бъде с теб!
Тодор Попов: Нека пребъде Отечеството ни!
Екатерина Захариева: Надявам се след 4 г. Пазарджик да стане най-добрият град за живеене
Тодор Попов: Нека бъдем отговорни, човечни и съпричастни. МБАЛ-Пазарджик ще получи голямо дарение – защитни комплекти и апаратура
Тодор Попов: Нека не забравяме гордото ни минало!Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6422 сек., 1.5360 от тях за заявки.