RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
"Море от фантазия“ ще представят в Пазарджик абсолвентите на проф. Боньо Лунгов като част от кампанията „Учи в България, завладей света!“

ПазарджикЗапочва второто национално издание  на  превантивната кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи „Учи в България, завладей света!“, съобщиха от НАТФИЗ.

Водена от убеждението, че състоянието на образованието и културата днес  е индикация за състоянието на икономиката и бизнеса утре, Театралната академия потърси общественото съучастие на проблема с интелектуалната миграция още през 2016 г. с пилотното издание на кампанията „Учи в България, завладей света!“. Студентите и преподавателите на Академията посетиха 12 града на страната, за да защитят авторитета на българското висше образование. Гражданският интерес и подкрепа, станаха основание за развитието на кампанията.

 Пазарджик може да подкрепи „Учи в България, завладей света!“на 25 април, когато  в ДКТ „Константин Величков“  младите жители на града ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят спектакъла на абсолвентите „Актьорство за куклен театър“ на проф. Боньо Лунгов – „Море от фантазия“. На 25 април от 13.30 ч. при „Вход свободен!“ ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията, които лично ще запознаят гостите със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2017/2018 година. Предвидени са прожекции на студентско кино. Участниците в срещата ще получат безплатни  кандидатстудентски материали, Кандидатстудентски справочници и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на кандидатстудентските групови консултации в София (през юни и август).

Второто национално издание „Учи в България, завладей света!“ НАТФИЗ  се реализира в Кюстендил (28, 29, 30, 31 март), Варна (24 и 25 април), Силистра (25 и 26 април), Велико Търново (26 и 27 април), Габрово (27 и 28 април), Плевен (28 и 29 април), Стара Загора (25, 26 и 27 април), Хасково (27 и 28 април), Бургас (2 и 3 май), Ямбол (3 и 4 май), Сливен (4 и 5 май), Пазарджик (25 април), Пловдив (27 април).
За пълноценното провеждане на кампанията, НАТФИЗ разчита на подкрепа и съдействие от всички, така че безвъзмездната консултативна помощ да достигне и да бъде в полза на възможно най-широк кръг млади българи.


Тази страница е видяна: 700

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 18 April 2017 - 15:55:29

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Водоемът край Звъничево ще е част от кампанията "Да изчистим България заедно" и място за риболовен турнир за деца и юноши
В неделя Пазарджик ще е част от кампанията „Капачки за бъдеще”
Измамници се представят вече и като служители на EVN
Пазарджишките младежи бяха активната част от антиспин кампанията днес
Стрелча е част от кампанията за борба с остеопорозата. Ще се проведат измервания на костната плътност
Област Пазарджик подкрепи кампанията „Да изчистим България“
Ротаракт Клуб Пазарджик – Бесапара ще участва в кампанията „Да изчистим България за един ден”
Таен свидетел 002 посочи част от обвиняемите като изповядващи салафизъм
За кражбата на пари в църквата „Света Петка“ в Пещера е привлечена като обвиняема 40-годишна жена
Област Пазарджик се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ за осма поредна годинаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7087 сек., 1.6128 от тях за заявки.