RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Екатерина Захариева: Основната ни цел е да обърнем нещата към хората, към всеки един човек /видео/

ПазарджикЗа мен е чест, че съм водач на листата на ГЕРБ в моя роден град, където съм учила, където е дадена основата на моето образование - едно много добро образование - основно, а после и гимназиално. И аз съм щастлива, че го получих тук. Това отбеляза в началото на представянето на листата и основните приоритети в  програмата на ПП ГЕРБ водачът на листата в 13 МИР-Пазарджик  Екатерина Захариева.

Преди това в катедралния храм "Св. Богородица" бе отслужен водосвет,  с който бе поставено официалното начало на предизборната кампания на парията област Пазарджик. След службата  кандидат-депутатите на ГЕРБ пуснаха 11 бели  гълъба, като броят им съответства на номера на партията в бюлетината.

Екатерина Захариева представи кандидатите за народни представители пред журналисти и актива на ГЕРБ в региона, като отбеляза, че листата   е много балансирана, в нея влиза  максимално широк кръг от експерти, хора от различни възрасти и представители на почти всички общини в региона.

Това са хора, които съм убедена, че ще се грижат много за област Пазарджик и ще направят всичко възможно животът във всички населени места в областта да става все по-добър. Както винаги, ние не даваме празни обещания. И неслучайно нашата програма и нашето лого е „Реални решения за България.” Нещо, което сме показали, че можем - от 2009-а година в изпълнителната власт, а преди това - в местната. Това заяви Екатерина Захариева, преди да се спре накратко на  основните приоритети от програмата на ГЕРБ. 
"На първо място националният ни приоритет е образованието, защото няма нито една друга сфера или форма и в икономиката, и в живота без добре образовано население. Основната ни цел в програмата е да обърнем нещата към хората, към всеки един човек," поясни водачът на листата, отбелязвайки, че освен стимули  е необходимо да се използва и цялата сила на държавата, за да бъдат накарани родителите  да изпращат децата си на училище.

По отношение икономическия просперитет и повишаване на доходите, включително и пенсиите,  Екатерина Захариева отбеляза, че това трябва да става с реално работеща икономика, каквато вече има, и за която е необходимо непрекъснато да се създава все по-добра  бизнес среда, а не замеряне с цифри и наддаване.

Като много важна тема и четвърти приоритет Захариева отбеляза  вътрешната сигурност и правосъдието, за което припомни, че е работила през последната една година. Тя посочи, че ГЕРБ е първата и единствена партия с програма, по която МВР е започнало да работи по дерадикализацията, нещо, с което областта ни се е сблъска първа - с феномена, съществуващ от няколко години в Европа.
"Ние се преборихме с нлегалната имиграция. Който говори друго, просто говори неистини", заяви бившият министър на правосъдието и отбеляза, че заиграването със страховете на хората  цели тяхното манипулиране.

Екатерина Захариева декларира, че ще водят позитивна кампания, но предупреди, че когато се говорят неистини и откровени манипулации по отношение кандидатите на ГЕРБ, партията и политиките, които са водени, няма да останат безучастни и да мълчат.ЛИСТАТА НА ГЕРБ за 13 МИР сбиографични справки за кандидатите:

Име Презиме Фамилия 
1.Екатерина Спасова Гечева – ЗахариеваЕкатерина Захариева е от Пазарджик, завършила е езикова гимназия "Бертолт Брехт" с немски език. Магистър по право е от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Има редица специализации, част от които във Висше училище по администрация ЕНА в Париж, Европейска комисия за демокрация чрез право - Венецианската комисия в Триест, Италия и др. На 18 декември 2015 г. е избрана за министър на правосъдието в кабинета Борисов 2. От 2009г. до 2012 г. е била зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета Борисов 1. На 23 януари 2012 г. е назначена за главен секретар на Президента Росен Плевнелиев, а по-късно заема поста на Началник на кабинета на Президента. От 13 март до 29 май 2013 г. е вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството в първото служебно правителство на президента Плевнелиев. От 6 август до 7 ноември 2014 г. е вицепремиер по икономическата политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране във второто служебно правителство на президента Плевнелиев. В периода 2003 г. – 2009г. е била юрисконсулт и директор на Правната дирекция в Министерство на околната среда и водите. Преди това е работила като адвокат. Владее немски и английски език.
2.Димитър Иванов ГечевНа 34 год. с висше образование. Бакалавър по бизнесадминистрация .Завършил е Европейско висше училище по икономика и управление Пловдив. Народен представител в 43-то Народно събрание. Участва в постоянните парламентарни комисии по земеделие и храни и по труда, социалната и демографската политика. Общински ръководител е на ГЕРБ Велинград. Семеен с едно дете.
3.
Десислава Йорданова Костадинова – Гушева
На 37 год., с висше образование.Завършила е „Международни икономически отношения“ в Академията за Икономически Науки – Букурещ, Румъния. В същото висше училище придобива магистърски степени по специалностите „Мениджмънт“ и „Международен туризъм“. Завършила е основен курс по дипломация за аташета в Министерство на външните работи, както и „Енергийна дипломация“, „Публична дипломация“ и „Икономическа дипломация“.Народен представител в 43-то Народно събрание, в което е заместник председател на Комисията по политиките на българите в чужбина и е член на Комисията по култура и медии.Общински ръководител на ГЕРБ Пещера.Владее английски, немски и румънски език.Семейна, с едно дете.
4. Инж.Христо Илиев Калоянов На 49 год. от Панагюрище, с висше образование. Магистър по „Електротехника“ от ТУ гр.Пловдив. В момента работи като специалист “Мониторинг на ремонтните дейности“ в „Асарел Медет“ АД Панагюрище. Председател на ОбС в община Панагюрище. Семеен с две деца.
5.Даниела Димитрова Малешкова
На 46 год. от Септември, с висше образование. Магистър по „Български език и история“ от ПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив. Работи като зам.кмет на община Септември. Семейна с две деца.
6.


Д-р Лозана Илиева Василева

На 38 год. от Пазарджик.Доктор по аграрна икономика от УНСС, специализира биоземеделие в университета в Южна Бохемия, Чехия. През 2003 г. и 2004 г. работи като старши експерт по агростатистика в Областна дирекция „Земеделие и гори” в гр. Пазарджик. От 2009 г. е директор на Областната дирекция на ДФ „Земеделие” в гр. Пазарджик. От 2014 г. до 2014 г. заема длъжността изпълнителен директор на ДФ „Земеделие” – РА. От 27.11.2014 е заместник изпълнителен директор на ДФ „Земеделие” – РА с ресори Селскостопански пазарни механизми, Технически инспекторат и Държавни помощи. Владее английски и френски език.
7.
Гинче Димитрова Караминова
На 64 год. от Пазарджик, с висше образование.Завършва средното си образование в Икономически техникум гр. Пазарджик и висше образование в Академията за музикално и танцово изкуство гр. Пловдив, магистър – клавирен педагог.Дълги години работи като преподавател по пиано в Центъра за образователни услуги и квалификация на учителите, Дом на учителя и читалище „Виделина”, гр. Пазарджик. От 2007 до 2009г. е общински съветник в общински съвет Пазарджик, член на постоянните комисии по „Култура” и „Околна среда”. Народен представител в 41 и 42 Народно събрание. Участва в постоянните парламентарни комисии: „Култура и медии”, „Труд, социална и демографска политика”, „Бюджет и финанси”. Областен управител на Пазарджик от 2016-2017 год. Владее немски и руски език. Омъжена, има дъщеря и син.
8. Стоян Димитров ВълковНа 53 год. от Брацигово, с висше образование. Бакалавър по „Логистика на сигурността“ от ВИ“Васил Левски „ Велико Търново. Управител на две дружества – за търговия със спортни стоки и земеделие. Има три дъщери.
9.
Павлина Лазарова Дамянова
На 27 год.с висше образование. Магистър по „Енергийна и екологична ефективност“ от ХТМУ София, магистър“Икономика и управление на европейското земеделие“ от Аграрен университет Пловдив.Работи като специалист към общинска служба „Земеделие“ Септември , офис Лесичово. Неомъжена.
10.Инж.Димитър Ангелов БалабановНа 30 години от батак , с висше образование. Бакалавър по „Електроенергетика -производство и разпределение“ от ТУ София. Работи във ВЕЦ Батак.Семеен с едно дете.
11. Дечо Найденов Спасов На 35 год.от Стрелча с висше образование. Магистър по „Финанси“ от ВТУ“Свети Свети Кирил и Методий“. Работи като организатор производство в частна фирма. Общински ръководител на ГЕРБ Стрелча,общински съветник от ГЕРБ. Семеен с едно дете.
12.Лъчезар Стоянов ИлиновНа 53 год. от Пазарджик,с висше образование. Магистър по „Лозаро-градинарство“ от Аграрен университет в Пловдив. Управлява собствен бизнес.Семеен с две деца.
13. Надежда Георгиева Терзиева На 26 год. с висше образование. Магистър по „Дипломация и международни отношения“ от ПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив и „Финанси“ от ЮЗУ“Неофит Рилски“ Благоевград. Владее английски език. Областен координатор на МГЕРБ Пазарджик,неомъжена.
14.Николай Георгиев АнгеловНа 31 год.от Пазарджик с висше образование. Магистър по „Финанси и банково дело“ от ВУАРР Пловдив. Владее английски език. Работи като IT специалист.
15.Десислава Ангелова ТодороваНа 37 год. С висше образование. Завършила е Тракийски университет в Стара Загора, специалност „Екология“. Има собствен бизнес.Семейна с две деца.
16.Катя Николаева ГацеваНа 48 год.,от Пазарджик с висше образование. Магистър по „Предучилищна педагогика“ отПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив, бакалавър по „Банки и банково дело“ от СА „Димитър Ценов“ Свищов.Работи като учител в НУ“Отец Паисий“ Пазарджик. Семейна с две деца.
17.Инж.Атанас Иванов КачаковНа год. с висше образование. Завършил е ТЪ София ,специалност “Технология на машиностроенето и металорежещите машини“. Работи като представител на немската фирма „Костал България Аутомотив“ ЕООД
18.


Д-р Стоил Георгиев Апостолов

На 55 год. от Пещера. Лекар, специалност“Анестезиология и реанимация“ от МУ Пловдив. Има магистърска степен по „Здравен мениджмънт“ от ФОЗ Пловдив и магистратура по „Публична администрация“ от ПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив. Работи като управител на две лечебни заведения – МБАЛ “Професор Димитър Ранев“ООД Пещера и МБАЛ Бургас.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Тази страница е видяна: 2199

 Публикувано от: pamedia на Sunday 26 February 2017 - 17:22:41

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Екатерина Захариева от Пазарджик, довереният човек на президента, e вицепремиер в служебния кабинет
Водачът на листата на ГЕРБ в Пазарджик Екатерина Захариева пред студенти: Всеки лев, инвестиран в образование, се връща 100 пъти
Екатерина Захариева: Ако демокрацията не им харесва, означава отново връщане на тоталитаризма. Ние не искаме това! /ВИДЕО/
Приемна на Екатерина Захариева в Пазарджик
Екатерина Захариева - с приемен ден утре в Пазарджик
Екатерина Захариева участва в честването на 3-ти март в Брацигово
Екатерина Захариева регистрира листата на ГЕРБ в Пазарджик
Трайчо Трайков: Националната сигурност започва от сигурността на всеки човек
Екатерина Захариева: Професионалното образование е сред приоритетните проекти
Със съдействието на Екатерина Захариева онкоцентърът в Пазарджик получи нов ехограф с видеопринтерТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 2.4650 сек., 2.3529 от тях за заявки.