RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Десислава Костадинова беше сигнализирана за финансови злоупотреби в Батак. Народният представител се срещна с жители и на Пазарджик, Пещера, Брацигово

Десислава Костадинова, Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова проведе поредица от приемни дни в Пазарджик, Пещера, Брацигово и Батак. Традиционно хората потърсиха Костадинова за споделяне и търсене на решение на лични проблеми, основно свързани с трудното намиране на работа в по-малките общини.

В Батак беше подаден и сигнал за финансови злоупотреби в Община Батак, който ще бъде предаден на компетентните органи, съобщиха от партийния офис в Пазарджик. От там отказаха да представят повече подробности и да коментират, тъй като тече финансов одит, сигнализирани са органите и първо те трябва да си свършат работата.

Десислава Костадинова бе поканена да направи приемна и в баташкото село Нова махала. Народният представител ще посети населеното място  на 4 юли, за да се срещне с неговите жители и симпатизантите на ГЕРБ. Същия ден Костадинова ще има приемна и в най-младата община Сърница.

«Понякога има общини, в които хората се страхуват да изказват на глас нередностите, които срещат. В по-малките населени места те се притесняват от реакцията на местната власт. Аз обаче искам да им кажа да не се страхуват, а да ни предоставят информация и там, където има злоупотреби и проблеми, да можем да алармираме съответните органи», коментира Костадинова.

Десислава Костадинова участва и в среща с населението на пещерското село Капитан Димитриево. Срещата бе в широк формат - в нея участваха кметът на Община Пещера Николай Зайчев (ГЕРБ), председателят на Общински съвет Пещера д-р Цветана Лепарова (ГЕРБ) и общинският съветник от ГЕРБ Илиян Петров. Целта беше да се чуят проблемите на хората, които да могат директно да питат представителите на институциите.

По време на срещата Костадинова получи многократно благодарности от жителите на селото, за това, че винаги с готовност им съдейства, когато е необходимо. Десислава Костадинова участва в аналогична среща и в другото село от община Пещера Радилово.


Десислава Костадинова, Батак,

Тази страница е видяна: 1852

 Публикувано от: pamedia на Friday 24 June 2016 - 11:26:23

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Десислава Костадинова се срещна с жители на Брацигово и Батак
Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова се срещна с ръководството на СК„Вамос” в Пещера
Народният представител от Пазарджик Десислава Костадинова се срещна в Пещера с посланика на Румъния Йон Гъля
Народният представител Десислава Костадинова ще проведе приемни в Брацигово и Пещера
Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова и кметът на Пещера Николай Зайчев участваха в тържествата, посветени на Априлското въстание в Батак
Народният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова ще има приемен ден идния понеделник в Пазарджик и в Пещера
Народният представител от ГЕРБ Пазарджик Десислава Костадинова проведе приемна за граждани в Пещера
Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова бе гост на регионален турнир по тенис, организиран в Пещера
Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова бе гост на тържествената сесия на Общински съвет- Пещера
Народният представител Десислава Костадинова от ГЕРБ - с приемна в Пещера на 16 мартТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7555 сек., 1.6535 от тях за заявки.