RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Заради лошото време децата писаха най-дългото писмо до мама в зала „М. Г. Атанасов”

Пазарджик Децата от Пазарджик днес написаха най-дългото писмо до мама, което стигна 150 метра и тежи 6 кг. Фоайето на зала „Маестро Г. Атанасов” се оказа малко, за да побере всички желаещи да пишат и рисуват. Над белия лист кипеше труд, старание и много любов към единствената и неповторима мама.  Децата написаха послания и стихове, нарисуваха картини и сърчица, изработиха цветя и слънца, а в края на събитието „Най-дългото писмо до мама” пуснаха балони във въздуха.
Кампанията, по идея на Консорциум „Алианс за социално развитие” - Пазарджик и реализирана от Комплексът за социални услуги за деца и семейства е насочена към майките, които са готови да чуят гласа на своето дете, който днес звучеше така: „Мамо, ти си за мен това, което е дъждът за цветята”, към майките, които са разбрали  или са готови да разберат, че отглеждането и възпитанието с много любов, нежност и подкрепа, допринася детето да се чувства важно и значимо.
На поканата на Консорциум „Алианс за социално развитие” - Пазарджик откликнаха училищата: „Христо Смирненски”, „Христо Ботев”, „Георги С. Раковски”, „Георги Брегов”, „Отец Паисий”, „Иван Батаклиев”, „Васил Друмев”, „Никола.Фурнаджиев”. Инициативата бе подкрепена от Община Пазарджик и РИО-Пазарджик.
Всички участници в написването на най-дългото писмо бяха поздравени от г-жа Златка Грудева, управител на Консорциум „Алианс за социално развитие” – Пазарджик, която насърчи децата да продължават да дописват писмото, което няма край, както няма край обичта към мама.

Консорциум „Алианс за социално развитие” – Пазарджик
Тази страница е видяна: 1125

 Публикувано от: pamedia на Thursday 24 March 2016 - 15:07:25

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Деца ще пишат в "Острова" най-дългото писмо до мама
Заради лошото време концертът за Априлското въстание в Пазарджик се отлага за утре вечер
Иван и Андрей дават старт на специалните издания в „Мама готви по-добре” на 27 април. Мама Саша забранява на Сано да говори, мама Илиана посреща рожден ден
С участието си в писането на най-дългото любовно писмо Пазарджик е сред претендентите за романтична столица на България
Лошото време «прекрои» програмата на утрешните спортни прояви
Д-р К. Тренчев: Хората на "Подкрепа" писаха история и я писаха с чисти ръце
Фотоизложбата „Кан Тервел – Спасителят на Европа“ по инициатива на пазарджишките ротарианци - в зала „М. Г. Атанасов“
Довечера ВМРО-БНД ще подари диск с патриотична музика на всеки от присъстващите в зала „Маестро Г. Атанасов“ по повод Деня на независимостта
Два дена училищата се представят в зала "Маестро Г. Атанасов"
Националният мандолинен оркестър със 140 оркестранти ще свири в зала "Маесто Г. Атанасов"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5211 сек., 1.4446 от тях за заявки.